søndag den 9. juni 2013

Prøv Quizlet!

Quizlet er et program, hvor du kan lave elektroniske "vendekort" til dine elever.

Ønsker du fx. at repetere en række gloser i fremmedsprog eller træne forskellige termer indenfor et bestemt fagligt område, træne grammatik m.m. kan du hurtig og nemt oprette et "sæt" kort, som eleverne kan træne gennem en række øvelser, som programmet selv laver. Du kan arbejde både med tekst og billeder.
Læs nedenstående manual og kom godt i gang. Det er pærenemt og eleverne synes at det er sjovt!

Manual: 

Flashcards kan både laves på mobilen (kræver blot en app) og på computeren, hvorefter eleverne kan hente sættene på mobilen eller ved at gå ind på din side og arbejde med dem.

På computeren:
Gå ind på http://quizlet.com og opret dig som bruger.
1.Vælg ”Create” i bjælken øverst på siden til venstre og du kommer ind på "create a new set". Giv sættet et navn, vælg sprog og begynd at indtaste ordene. Du kan sagtens lave meget mere end 5 ord. Det gør du ved at enten at trykke på + eller bruge tabulatorknappen efter sidste ord.

Tryk på ”Create Set” for at lave sætte.

På Quizlet får du adgang til Flashcards som mange andre har lavet i hele verden – og du har mulighed for at hente dem og lægge dem på dit ”Dashboard”, hvor du kan redigere i dem, så de bliver dine egne.
der ligger hundredevis af tilgængelige "sæt" i alle fag. Gå blot op øverst i bjælken i venstre hjørne og tryk på "Browse".
Har du en facebookgruppe med din klasse kan du oploade et link til "dagens kort", som eleverne frit kan få adgang til. De har desuden mulighed for at konkurrere med hinanden om hvem der er hurtigst til at løse de forskellige opgaver. Skal de selv ind på Quizlet, skal de oprette sig som brugere. Man kan lave en gruppe for klassen eller hele faget og dele flashcards med hinanden. Eleverne kan lave sæt til hinanden på tværs af klasser og klassetrin.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar